Beroepskeuzetest

Abdi, Ali, Moradi, Azar, Shogun, Ezaat, Ibrahim, Kargbo, Lam, Hersi, Kader, Peerdawid, Suleiman, Al- Khalidy, Arslan, def Osman, El Ouali, H’lal, Al Attabi, Asrafie, Erdi, Hasan, Al Koheily, Hassan, Osman, Mohamed, Salar en Saris.

Zij kozen een beroep.

Goed kunnen functioneren op de arbeidsmarkt lukt het best bij een optimaal gebruik van de Nederlandse taal. Het taalonderwijs komt het best tot zijn recht bij een directe relatie met de praktijk waarin de cursist leert en werkt, de werkvloer.

ABC in Beweging staat midden in de praktijk. Eerst weten wat je wilt. Dan voldoen aan de eisen van je beroepskeuze. Daarna succesvol solliciteren. En later een baan en mogelijk op weg naar een eigen bedrijf.

ABC in Beweging heeft een cursus voor u. Bent u op zoek naar een passend beroep? Wij hebben de cursus die werkt voor u. De cursus beroepskeuze bestaat uit:
beroepskeuzetest

  • WERKboek naar WERK.
  • Talenten, testen en competenties.
  • Bedrijfssector en vakgebied.
  • WERKcultuur en arbeidsmarkt.
  • Keuze gemaakt? Aan de slag.!

Naast beroepskeuzetest bieden wij ook cursussen CV- en sollicitatietraining, taaltrainingen voor AKA, VCA, taxi, schoonmaak, elektriciteit, schilderen en eigen bedrijf.

ABC in Beweging werkt met een persoonlijke benadering voor een beter resultaat. Interesse? ABC in Beweging stemt met maatwerk het aanbod af op uw persoon. Gebruik ons contactformulier om uw wensen kenbaar te maken.