AKA opleiding


Abdi, Ali, Moradi, Azar, Shogun, Ezaat, Ibrahim, Kargbo, Lam, Hersi, Kader, Peerdawid, Suleiman, Al- Khalidy, Arslan, def Osman, El Ouali, H’lal, Al Attabi, Asrafie, Erdi, Hasan, Al Koheily, Hassan, Osman, Mohamed, Salar en Saris.

Een aantal cursisten volgden AKA*.

Goed kunnen functioneren op de arbeidsmarkt lukt het best bij een optimaal gebruik van de Nederlandse taal. Het taalonderwijs komt het best tot zijn recht bij een directe relatie met de praktijk waarin de cursist leert en werkt, de werkvloer.

ABC in Beweging staat midden in de praktijk. Eerst weten wat je wilt. Dan voldoen aan de eisen van je beroepskeuze. Daarna succesvol solliciteren. En later een baan en mogelijk op weg naar een eigen bedrijf.

AKA-opleidingABC in Beweging heeft de cursus voor u. Bent u op zoek naar een AKA-opleiding? Wij hebben de cursus die voor u werkt. Onze cursus TAAL en AKA bestaat uit:

  • Taaldoelen in AKA-trajecten.
  • Toetsen en examineren van taal.
  • Taal in de AKA-opleiding.
  • Taal in de beroepspraktijkvorming (bpv).

Wij werken voor u met de cursussen beroepskeuzetest, CV- en sollicitatietraining, taaltrainingen AKA, VCA, taxi, schoonmaak, elektriciteit, schilderen en eigen bedrijf.

ABC in Beweging werkt met een persoonlijke benadering voor een beter resultaat. Interesse? ABC in Beweging stemt met maatwerk het aanbod af op uw persoon. Gebruik ons contactformulier om uw wensen kenbaar te maken.

*AKA is de afkorting van arbeidsmarktgekwalificeerd assistent, een officiƫle mbo-opleiding op niveau 1. De AKA-opleiding bestaat uit theorie en trainingen in combinatie met praktijkopdrachten op de werkvloer. Deelnemers bekwamen zich in negen competenties, zoals samenwerken en overleggen, plannen en organiseren, omgaan met druk en tegenslag, en inzetten van materialen en middelen.